web
analytics
 

Wat wij doen

In ons Kattenparadijs-Herplaatsen in Waddinxveen zitten katten die een nieuw baasje zoeken, tevens nemen wij katten aan die wegens omstandigheden bij hun baasje weg moeten, ook wel afstandskatten genoemd.

Heb je op onze website een kat gezien die je wel aanspreekt dan vragen we jou om even te bellen of een mailtje te sturen om een afspraak te maken.

Het reserveren van katten doen wij niet zolang je de kat nog niet hebt ontmoet. De foto en beschrijving van de kat zeggen niets over de klik die je met de kat zou kunnen hebben. Mocht de klik er niet zijn dan loopt de kat een ander potentieel baasje mis. Dus zie je een kat die je aanspreekt, bel of mail!

Wij doen er alles aan om de katten die schuw zijn te socialiseren, hiervoor komen er dagelijks katten-knuffelaars bij ons langs.

 

Asiel katten

Billy en Stevie


Halloooo wij zijn Stevie en Billy, 2 grote katers van bijna 9, maar met een super lief karakter. Wij zijn beide gecastreerd, gechipt en volledig ingeënt. Wie geeft ons een warm plekje, waar we voor altijd mogen blijven.  

 

 

Shadow en Peanut

Lieve mensen, wij zijn Shadow en Peanut (broer en zus), geboren op 15-03-2017. Beide gecastreerd, gechipt en ingeënt. Wij zoeken samen een nieuw huisje, want wij willen heel graag bij elkaar blijven.

Kom gauw bij ons kijken, want wij zijn echt heel erg schattig.