web
analytics
 

Wat wij doen

In ons Kattenparadijs-Herplaatsen in Waddinxveen zitten katten die een nieuw baasje zoeken, tevens nemen wij katten aan die wegens omstandigheden bij hun baasje weg moeten, ook wel afstandskatten genoemd.

Heb je op onze website een kat gezien die je wel aanspreekt dan vragen we jou om even te bellen of een mailtje te sturen om een afspraak te maken.

Het reserveren van katten doen wij niet zolang je de kat nog niet hebt ontmoet. De foto en beschrijving van de kat zeggen niets over de klik die je met de kat zou kunnen hebben. Mocht de klik er niet zijn dan loopt de kat een ander potentieel baasje mis. Dus zie je een kat die je aanspreekt, bel of mail!

Wij doen er alles aan om de katten die schuw zijn te socialiseren, hiervoor komen er dagelijks katten-knuffelaars bij ons langs. 

Tarieven adoptie kat

Volwassen kat                 € 115, -

Kitten tot 6 maanden       € 125, -

Alle katten zijn ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en nagekeken door onze dierenarts.

Tarieven afstand kat

Afstandsgeld                    €    25, -   

Vaccinatie                       €    22,50

Chippen incl. registratie   €   29,95

Europees paspoort          €     9,95

Vaccinatie boekje            €     3,95


Castratie                          €    69, - (exclusief pijnstilling en wondbescherming)

Sterilisatie                        €  149,50 (exclusief pijnstilling en wondbescherming)


Is de kat reeds gevaccineerd, ingeënt, gechipt of gecastreerd dan vervallen deze extra kosten.

Asiel katten in huis

Billy

Halloooo ik ben Billy, een grote kater van 9, maar met een super lief karakter. Ik ben gecastreerd, gechipt en volledig ingeënt. Wie geeft mij een warm plekje, waar ik voor altijd mag blijven.  

 

Tessa

Mijn naam is Tessa, ik ben een poesje van 10 jaar. Ik ben heel erg lief en aanhankelijk, tevens ben ik helemaal gezond verklaart, volledig gevaccineerd, gesteriliseerd en gechipt. Meestal lig ik te relaxen in mijn mandje of buiten in het zonnetje. Wie geeft mij een mooi thuis waar ik lekker verder kan relaxen...