web
analytics
 

Blog van Roos 

7-12-2017

Hallo allemaal. Wat mij vanochtend toch overkwam. Stond daar ineens een entertainmentteam voor mijn neus. Lang uitslapen in het Kattenparadijs was er dus niet bij. Met mijn pensionvriendjes Max, Sel en Guusje begonnen we eerst rustig met een warming up. Leuk joh, we deden allemaal snuffelspelletjes. Daar ben ik toevallig heel goed in. Daarna begon het sportieve werk en deden we wie het hoogst kon springen achter een veren hengel aan. Nou ik kan je vertellen dat ik met 3 pootjes prachtige sprongen kan maken. Iedereen had de grootste lol. Na al deze inspanning begonnen we aan de cooling down en genoten we van aaitjes en knuffels. Tegen de middag werd het toch echt tijd voor een siësta, dromend van mooie sprongen in de lucht.

4-12-2017

Halloo lieve katten vrienden.
Zoals jullie allemaal wel weten,ben ik Roos de huiskat van Bert & Bink..
Ze hebben aan mij gevraagd of ik een dagboek wil bijhouden..en natuurlijk ga ik dat doen..
Sinds kort hebben wij asiel katten..en ik vind dat helemaal fantastisch,.
Maar nu mag ik het grote nieuws aan jullie vertellen!
Sjaak Dolly en Cindy krijgen een nieuw baasje..
Maar voorlopig zijn ze hier nog eventjes..
Ik heb al door het hek kennis met ze gemaakt..
En dat ging helemaal goed,geen ruzie gemaakt..
Ik hoorde in de wandelgangen dat er weer 2 kattenpoezen komen,wanneer dat kon ik niet goed verstaan.
Ik hou jullie wel op de hoogte.
Ik ga weer..hoor dat er katten knuffelaar komt,daar wil ik wel gebruik van maken.
Toedels en een kattenpoot van Roos xx